Taide ja kuvitukset

Siveltimen rouheat vedot, rohkea värien käyttö, pohjustuksen käsintuntuva struktuuri…

Taide ja kuvitukset

milja_maalaa

Rakastan maalaamista ja kuvittamista. Muotokuvat edesmenneistä lemmikeistä ovat saaneet kyyneleet silmiin, kun taas alati nauravat lastentaulut puolestaan tuovat iloa pitkäksi aikaa. Maalaamisen ohella kuvitan käsin myös kynillä ja tusseilla. Sähköiseen muotoon kuvat saatetaan piirtopöydän avulla.

  • Millaisen muotokuvan sinä haluat rakkaasta lemmikistäsi? Haluaisitko lastenhuoneeseen rouheansuloisia pupujusseja ja nallekarhuja ihastuttamaan perheen pienimpiä, vai olisiko aika suunnitella jotain omaperäistä vaikkapa makuuhuoneen seinään? Käsinmaalattu taulu on ikimuistoinen lahja – ystävälle, sukulaiselle, tai kerrankin sinulle itsellesi. Kysy lisää!

Kuvituksia yrityksille

Suunnittelen, kuvitan ja toteutan yrityksenne markkinointiin mainosmateriaalin, markkinoinnin tukimateriaalien roll-upit, kankaat, tai muut tuotteet tarpeen mukaan. Kauttani saatte täysin valmiin mainosmateriaalin. Yritysten markkinointimateriaalien lisäksi kuvitan myös bändien levynkannet, kansien sisäsivut ja levyn päälliset.

Kuvituksissa suosin persoonallista, lennokasta ja rouheaa kädenjälkeä riippumatta siitä kuvitanko käsin siveltimellä, tussilla, tai kynällä, vai digitaalisessa muodossa piirtopöydällä. Kuvitustöiden ohella bändeille myös valokuvauspalvelut promo-, pressi- ja livekuvien muodossa. Kerro minulle toiveenne, tai anna vinkki minkälaista kuvaa tarvitset. Suunnitellaan ja toteutetaan työ yhteistyössä.

Arrow
Arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Myynnissä olevat taulut

KAHLITSEMATON. Tunnetta ja voimaa tässä suuressa katseenvangitsijassa! Koko massiivinen 120×100 cm, akryyli kankaalle. – Hinta 640 € (sis. alv 10 %)
RAKASTAN. Lämminhenkinen kahvinruskean sävyinen maalaus, koko 50x60cm, akryyli kankaalle. – Hinta 290 € (sis. alv 10 %)
SYVÄ KATSE. Dramaattisuutta rakastaville huikea kissan katse! Koko 73×60 cm, akryyli kankaalle. Hinta vain 290 € (sis. alv 10 %)
KIVINEN TIE. Tässä taulussa on asennetta! Koko 70×50 cm. Akryyli kankaalle. Hinta 320 €.
TOUCH OF CARE. Lämminhenkinen, hopeanhohtoinen taulu norsuja rakastaville. Koko 60x73cm. Hinta nyt vain 380 € (ovh 460€)