Lahjaideoita!

Posted on

Anna lahjaksi erilaista, persoonallista ja ikimuistettavaa! Miltä kuulostaisi lahjakortti koko perheen valokuvaukseen tai aistikkaisiin sensuellikuviin? Käsinmaalattu muotokuva perheen rakkaasta lemmikistä saa herkistymään. Hassunhauska karikatyyri puolestaan kirvoittaa makeat naurut! Paras lahja onkin sellainen, josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Lohjalainen AD, valokuvaaja & kuvittaja Milja Viljamaa taikoo teille ikimuistoiset lahjat!

VALOKUVAUSLAHJAKORTTI SISARUKSILLE TAI YSTÄVÄLLE 

Anna lahjaksi valokuvauslahjakortti! Kameran edessä voi olla perheen pienimmäinen tai vaikkapa koko perhe, unohtamatta serkkupoikaa! Tästä kiitetään vielä vuosienkin päästä!
– Hinnat alk. 160 €. Katso lisää tästä linkistä.

RAKKAALLE BOIDOIR-KUVAUS

Aistikkaat ja tyylikkäät sensuellikuvat rakkaalle! Löydä sisäinen naiseutesi kameran edessä. Ammattitaidolla ja tyylillä otetut sensuellikuvat ovat lähes syntisen ihana lahja. Voitte tulla myös molemmat kameran eteen!
– Hinnat alk. 260 €. Katso lisää tästä linkistä.

LASTENTAULUT & SEINÄMAALAUKSET – ILOA JA VÄRIÄ!

Pikku-Milla tykkää sinisistä ärrimurri-kissoista ja pikku-Petteri puolestaan rakastaa pinkkejä nallekarhuja. Makuasioista ei sovi kiistellä – onneksi nyt on mahdollisuus tilata juuri sellaiset lastenhuoneen taulut, kuin pikkuväki toivoo!
– Karhean suloiset taulut lastenhuoneeseen alk. 60 €.  Katso lisää tästä linkistä. 

Kuulemma isosiskokin on ollut erityisen kiltti tänä vuonna. Vieläkös tyttö mahtaa olla hevoshullu? Mitäs jos tilaatte kuvittajan maalaamaan teinin huoneen seinän juuri sellaiseksi kuin hän toivoo?   
– Seinämaalausten hinnat alk. 400 €. Katso lisää tästä linkistä.

MUOTOKUVA LEMMIKISTÄ – ÄIDILLE JA ISÄLLE

Vanhemmilla tunnetusti on jo kaikkea. Lasten muuttaessa pois kotoa, perheen Musti on kuitenkin valloittanut jopa jäyhän faijankin sydämen. Muotokuva perheen lemmikistä on takuuvarma lahjahitti. Taatusti kotiväki hymyilee tämän lahjan saatuaan. 
– Hinnat alk. 180 €. Katso lisää tästä linkistä!

KARIKATYYRIT ANOPILLE JA APPIUKOLLE

Anoppi ja appiukko riemastuvat saadessaan karikatyyrin itsestään! Tai ainakin taulu naurattaa puolta sukua, kun he avaavat lahjansa! Joka tapauksessa tämä lahja on ikimuistoinen!
– Karikatyyrit alk. 160 €. Katso lisää tästä linkistä!

Vastaa