Mainostoimistopalvelut

Mainontaa luovuudella ja ammattitaidolla

Yrityksesi mainonnan on tarkoitus herättää huomiota. Kaiken voi tehdä paremmin ja näyttävämmin, olipa kyse yrityksenne sisäisestä markkinointiviestinnästä, asiakaslehdestä, printti- tai verkkomainonnasta, tai sponsoroinnin tukena käytettävistä mainoksista vaikkapa kaukalon laidalla, tai jään pinnassa.

Kauttani saat näyttävää mainontaa, kuvituksia, maalauksia sekä valokuvauspalveluja. Luovuutta monessa paketissa. Sinua ja yritystäsi varten.
Katso työnäytteitä tästä linkistä!

Milja Viljamaa

Olen toiminut AD:na, kuvittajana sekä valokuvaajana jo 17 vuotta. Kuvittajan ammattitaitoni näkyy jokaisessa suunnittelemassani työssä. Haluan saada aikaan visuaalisesti tyylikästä ja näyttävää mainontaa, joka erottuu edukseen niin yrityspäättäjille kuin kuluttajillekin. Lue lisää!

”Kuvailisin itseäni ennenkaikkea visualistina. Tätä työtä rakastan.”

Suurimmat asiakkaani antavat huikeat mahdollisuudet toteuttaa näyttäviä kamppanjoita.
– Kisakalliosäätiön erilaiset tapahtumat ja projektit urheilun ja tapahtumien saralla
– Ohjelmatoimisto OperArt Jyrki Anttila Oy:n huikeat operetit ja konsertit
– Lohjan kaupungin visuaaliset ilmeet ja valokuvauskeikat mm. teatterille, museolle sekä matkailupalvelukeskukselle.

Ohessa muutamia muita asiakkaitani:
HUS Kuntayhtymä, Suomen Voimisteluliitto, Kokoomus Lohja, Deli Bakers leipomo, Suomen Golfliitto, Suomen Suunnistusliitto, Dogpower Oy, Giteas Consulting, Kanneljärven opisto, Saksanpaimenkoiraliitto Ry ja monia muita.

Lisäksi valokuvaan häitä, tapahtumia, keikkoja.. ihmisiä vauvasta vaariin, unohtamatta sensuellikuvauksia! Lisätietoa valokuvauspalveluluista löydät tästä linkistä.

Maalaan ja kuvitan tilauksesta sekä pyrin järjestämään taidenäyttelyn – edes parin vuoden välein! Luovuutta pitää vaalia. Viimeisin taidenäyttelyni oli Helsingissä, Nosturissa 1/2017. Lisätietoa maalauksista ja kuvituksista löydät tästä linkistä.

Ota yhteyttä, niin tavataan ja keskustellaan mainoksesta, tai kampanjamateriaalista tarkemmin. Miksi? Koska yrityksenne graafinen ilme ei voi koskaan näyttää liian hyvältä.