Mainostoimistopalvelut

Mainontaa luovuudella ja ammattitaidolla

Kauttani saat näyttävää mainontaa, kuvituksia, maalauksia sekä valokuvauspalveluja. Luovuutta monessa paketissa. Sinua ja yritystäsi varten.

Kun haluat päästä tavoitteisiin ja ylittää ne!

Yrityksesi mainonnan on tarkoitus herättää huomiota ja päästä markkinoillisiin tavoitteisiin. Kaiken voi tehdä paremmin ja näyttävämmin, olipa kyse yrityksenne graafisesta ilmeestä, sisäisestä markkinointiviestinnästä, asiakaslehdestä tai printti- tai verkkomainonnasta. Mainostoimisto MiljART Oy tarjoaa rautaista ammattitaitoa vuosien kokemuksella.

Katso työnäytteitä tästä linkistä!


 Milja Viljamaa, AD, kuvittaja, valokuvaaja

Olen toiminut AD:na, kuvittajana sekä valokuvaajana jo 18 vuotta. Kuvittajan ammattitaitoni näkyy jokaisessa suunnittelemassani työssä. Haluan saada aikaan visuaalisesti tyylikästä ja näyttävää mainontaa, joka erottuu edukseen niin yrityspäättäjille kuin kuluttajillekin. Lue lisää!

”Kuvailisin itseäni ennenkaikkea visualistina. Tätä työtä rakastan.”


Asiakkaat

Suurimmat asiakkaani antavat huikeat mahdollisuudet toteuttaa näyttäviä kamppanjoita.
– Kisakalliosäätiön, Suomen Voimisteluliiton, Suomen Golfliiton, Suomen Suunnitusliiton erilaiset tapahtumat ja projektit urheilun ja tapahtumien saralla
– Ohjelmatoimisto OperArt Jyrki Anttila Oy:n huikeat operetit ja konsertit
– Lohjan kaupungin visuaaliset ilmeet ja valokuvauskeikat mm. teatterille, museolle sekä matkailupalvelukeskukselle.

Ohessa muutamia muita asiakkaitani:
HUS Kuntayhtymä, Suomen Voimisteluliitto, Kokoomus Lohja, Deli Bakers leipomo, Suomen Golfliitto, Suomen Suunnistusliitto, Dogpower Oy, Giteas Consulting, Kanneljärven opisto, Saksanpaimenkoiraliitto Ry ja monia muita.


Asiakaspalautteita:

”Suunnittelua, kuvausta, maalausta  Kaikki onnistuu (nopeallakin aikataululla, ammattitaidolla ja suurella sydämellä).” Päivi K.

”Täydet viisi tähteä. Jokaikinen taideteos, oli sitten taulu tai valokuvauskeikka, ollut juuri sellainen mitä toivottukin. Loistava, multitalentti RokkiMimmi, suosittelen!!!” Elina. K

”Olet vaan niin paras!  Teet ihmisten unelmista totta.” Mirva S.

”Joustavaa, asiantuntevaa palvelua!” Tiina O.


Lisäksi valokuvaan häitä, tapahtumia, keikkoja.. ihmisiä vauvasta vaariin, unohtamatta sensuellikuvauksia! Lisätietoa valokuvauspalveluluista löydät tästä linkistä.

Maalaan ja kuvitan tilauksesta sekä pyrin järjestämään taidenäyttelyn – edes parin vuoden välein! Luovuutta pitää vaalia. Viimeisin taidenäyttelyni oli Helsingissä, Nosturissa 1/2017. Seuraava näyttely on suunnitteilla syksyllä 2019. Lisätietoa luvassa! Lisätietoa maalauksista ja kuvituksista löydät tästä linkistä.

Ota yhteyttä, niin tavataan ja keskustellaan mainoksesta, tai kampanjamateriaalista tarkemmin. Miksi? Koska yrityksenne graafinen ilme ei voi koskaan näyttää liian hyvältä.