Taide ja kuvitukset

Taidemaalaus on intohimoni

Rakastan maalaamista ja kuvittamista. Pääsääntöisesti teen tilaustöitä, mutta pyrin järjestämään parin vuoden välein taidenäyttelyn. Viimeisin näyttelyni oli Nosturissa, Helsingissä 1/2017. Oma tyylini on usein rajua, voimakasta jopa uhmakasta. Tummanpuhuvat voimaeläimet sekä herkät naishahmot löytyvät usein tauluistani. Töissäni voit kuulla matalan basson soittavan – raskas heavymetal soikin usein taustalla keskittyessäni luovaan prosessiin. Toisaalta sama musiikki voi viedä minut myös lempeän rakastaviin tunnelmiin.. Lempeästä rakkaudesta löytyy myös teoksia.

Myytäviä teoksia voit katsoa tästä linkistä.

Muotokuvat, seinämaalaukset ja lahjaideat tilauksesta

Muotokuvat edesmenneistä lemmikeistä ovat saaneet kyyneleet silmiin, kun taas alati nauravat lastentaulut puolestaan tuovat iloa pitkäksi aikaa. Maalaamisen ohella kuvitan käsin myös kynillä ja tusseilla. Sähköiseen muotoon kuvat saatetaan piirtopöydän avulla.

Millaisen muotokuvan sinä haluat rakkaasta lemmikistäsi? 

Lastentaulut ja seinämaalaukset

Haluaisitko lastenhuoneeseen rouheansuloisia pupujusseja ja nallekarhuja ihastuttamaan perheen pienimpiä, vai olisiko aika suunnitella jotain omaperäistä vaikkapa makuuhuoneen seinään? Käsinmaalattu taulu on ikimuistoinen lahja – ystävälle, sukulaiselle, tai kerrankin sinulle itsellesi. Kysy lisää!

Lastentaulut alk. 60 € (sis alv 10 %)

Hinnasto

  • lastentaulut alk. 60 €

Muotokuvat sekä taidemaalaus:

  • 30×30 cm – 170-220 €
  • 40×30 cm – 200-260 €
  • 40×40 cm – 230-320 €
  • 50×50 cm – 270-370 €
  • 60×50 cm – 320-440 €
  • 73×60 cm – 440-560 €
  • 120×100 cm – 650-980 €
  • Seinämaalaukset alk. 400 €, riippuen kuvituksen koosta ja aiheesta.

Hinnat ovat suuntaa-antavia, riippuen täysin sisällöstä (sis. alv 10 %).

Katso lisää tästä linkistä! 

Kuvituksia yrityksille

Suunnittelen, kuvitan ja toteutan yrityksenne markkinointiin mainosmateriaalin, markkinoinnin tukimateriaalien roll-upit, kankaat, tai muut tuotteet tarpeen mukaan. Kauttani saatte täysin valmiin mainosmateriaalin. Yritysten markkinointimateriaalien lisäksi kuvitan myös bändien levynkannet, kansien sisäsivut ja levyn päälliset.

Kuvituksissa suosin persoonallista, lennokasta ja rouheaa kädenjälkeä riippumatta siitä kuvitanko käsin siveltimellä, tussilla, tai kynällä, vai digitaalisessa muodossa piirtopöydällä. Kuvitustöiden ohella bändeille myös valokuvauspalvelut promo-, pressi- ja livekuvien muodossa. Kerro minulle toiveenne, tai anna vinkki minkälaista kuvaa tarvitset. Suunnitellaan ja toteutetaan työ yhteistyössä.

Olo hyvinvointipalvelun hahmokuvitus
Lohjan Museon kartta
Linnanmäen lohikäärme-laitteen kuvitus
Linnanmäen kahvikuppi laitteen taustaseinä sekä kopin seinien kuvitukset
Lääkefirmoille ja sairaaloille olen kuvittanut erittäin paljon erilaisia grafiikoita.
Samlink mainoskampanjan kuvitukset sekä julisteiden suunnittelu
Raaka-aine bändin levynkansien ja sisuksien kuvitukset
Kuvituksia Lohjan kaupungillle
Kuvituksia Lohjan kaupungillle