Valokuvaus

Persoonallista kuvauspalvelua

Tarjoan persoonallista, sinun toiveisiisi pohjautuvaa kuvauspalvelua, jossa toteutamme yhteistyössäsinun toiveesi ja visiosi, sekä minun taiteellisen näkemykseni. Kuvauspalveluuni kuuluu liikkuva studio, joten voimme toteuttaa kuvauksen sinun valitsemassasi paikassa.

Kun sanat muuttuvat epäselviksi, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvalla tallennat muistoksi hetken, joka on mennyttä ikuisesti ja mahdotonta toistaa uudelleen sellaisenaan.

Valokuvaan häitä, tapahtumia, keikkoja.. ihmisiä vauvasta vaariin, sensuellikuvia unohtamatta!  Katso lisää tästä linkistä!

HÄÄKUVAUS

Päivä, jota ette koskaan halua unohtaa ja josta olette yhdessä unelmoineet jo pitkään.

Häät ovat ainutlaatuinen tapahtuma, joka eletään vain kerran. Valokuvat kertovat Teidän yhteisen juhlapäivänne tarinan halutessanne aina aamun valmisteluista illan viimeisiin hetkiin saakka.

Kuvaan viralliset hääpotretit ja dokumentoin juhlapäivänne – teidän toiveitanne vastaavalla tavalla. Itse suosin potrettikuvaamisissa ulkoilma- ja miljöökuvia, koska niihin saadaan parhaiten ikuistettua luonnon raikkaus, tunnelma sekä rakkauden hehku.

Mukanani kulkevat myös studiovalot, joten sateen sattuessa kuvat on mahdollista ottaa myös sisätiloissa juhlapaikalla, tai hääparin valitsemassa kohteessa.

Potrettikuvia suosittelen harkitsemaan otettavaksi jo ennen virallista hääpäiväänne, mikäli se aikataulujenne puolesta on mahdollista. Hääpäivänne on elämänne tärkein päivä, eikä luontevia, kauniita kuvia synnytetä hetkessä. Oletan, että olette panostaneet hääjuhlien valmisteluun viikkoja ja kuukausia, joten miksi jättää juhlava kuvauskaan puolitiehen. Ottamalla kuvat etukäteen, annatte itsellenne mahdollisuuden nauttia juhlapäivästänne ilman aikataulupaineita ja stressiä.

> Katso hääkuvagalleria tästä linkistä!

Erilaisia hääkuvapaketteja

Voitte tilata minut ottamaan pelkät potrettikuvat. Lisäksi kuvaan huomaamattomasti vihkimistilaisuuden, jolloin paikalla ei hääri monen montaa sukulaista kameroineen. Kannattaa myös miettiä dokumentaarista kuvausta, jolloin olen paikalla myös iltamyöhään, kun morsiuskimppu heitetään ja sulhanen metsästää sukkanauhaa hymy huulillaan!

HÄÄKUVAUSHINNASTO

Hääpotretit miljöössä 280 €
(Valokuvauksen kesto max 2 tuntia)
Hääpotreteista saatte valita 12 parasta kuvaa, jotka jälkikäsitellään (lisäkuvat 20 €/kpl)
Hääkuvagalleria 12 kk ajaksi nettiin.
Kuvat saatte digitaalisesti (jpg).

Vihkimistilaisuus ja hääpotretit miljöössä 420 €
(Valokuvauksen kesto max 4 tuntia)
Hääpotreteista saatte valita 12 parasta kuvaa, jotka jälkikäsitellään (lisäkuvat 20 €/kpl)
Vihkimistilaisuudesta saatte valita 12 parasta jälkikäsiteltäväksi (lisäkuvat 20 €/kpl)
Hääkuvagalleria 12 kk ajaksi nettiin
Kuvat saatte digitaalisesti (jpg).

Dokumentaarinen kuvaus: hääpotretit, vihkimiskuvaus sekä iltajuhla 880 €
(Valokuvauksen kesto max 10 tuntia)
Hääpotreteista saatte valita 12 parasta kuvaa, jotka jälkikäsitellään (lisäkuvat 20 €/kpl).
Vihkimistilaisuudesta saatte valita 12 parasta jälkikäsiteltäväksi.
Juhlatilaisuudesta kuvia n. 300-500.
Hääkuvagalleria 12 kk ajaksi nettiin.
Kuvat saatte digitaalisesti (jpg).

Kuvien jälkikäsittelyssä otetaan asiakkaan toiveet huomioon.
Valituista potrettikuvista saatte aina värilliset, mustavalkoiset sekä vintagehenkiset (kulunut vintagekäsittely tai sepian sävy). Huom! Kuvilla on täysi teettämisoikeus.
Hintoihin lisätään matkakulut Lohjalta. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

LAPSI- JA HENKILÖKUVAUS

Muistikuvat ovat katoavaisia, mutta valokuva muistuttaa sinua juuri niistä tärkeistä hetkistä, jotka haluatte muistaa. Tärkeitä hetkiä on paljon.. raskausajan hehkeät masukuvat, Veeti-pojan hampaaton ensihymy ristiäisissä, ison siskon Minnan aurinkoiset rippikuvat ja isovelikin pääsi kuulemma nippanappa kirjoituksista läpi – tuoretta ylioppilasta juhlitaan kunnolla!

Kuvaan herkät vauvakuvat, tomerat sisaruskuvat sekä perhekuvat ammattitaidolla toivomassanne paikassa. Tulen kuvaamaan kotiinne, tai voimme valita yhdessä teitä parhaiten kuvaavan miljöön, vaikkapa järven rannalla tai vanhan aitan portailla. Otan myös aikuisten henkilökuvat vaikkapa ansioluetteloasi, tai työhakemustasi varten. 

Katso lisää tästä linkistä!

”Puurohetki” lapsi-/henkilö-/raskauskuvaus  (6 kuvaa)

HInta:  160 €
1 aihe/henkilö
Valokuvauksen kesto max 1 tunti
Valokuvista saatte valita 6 parasta jälkikäsiteltäväksi (lisäkuvat 15 € kpl)

”Perhepäivällinen” lapsi-/sisarus-/perhekuvaus (12 kuvaa)

Hinta: 200 €
Useampi aihe/henkilö
Valokuvauksen kesto max 2 tuntia
Valokuvista saatte valita 12 parasta jälkikäsiteltäväksi (lisäkuvat 15 € kpl)

”Sukukokous” (20 kuvaa)

Hinta: 260 €
Useampi aihe/henkilö
Valokuvauksen kesto max 3 tuntia
Valokuvista saatte valita 20 parasta jälkikäsiteltäväksi (lisäkuvat 15 € kpl)

Kuvaoriginaalit saatte sähköisesti jpg formaatissa. Asiakas saa jokaisesta valitusta kuvasta 3 versiota: värillisen, mustavalkoisen sekä sepian-/vintagesävyisen.
Kuvilla on täysi teettämisoikeus. Hinnat sisältävät matkakulut Lohjalla.
Hinnat sisältävät alv 24 %.

Boidoir-kuvaus

…sensuellia tyylikkyyttä!

Anna miehellesi sensuelli huomenlahja, tai ota itsellesi tyylikäs kuva luonnollisesta, kauniista itsestäsi. Kuvaan sensuellit ja kauniit boudoir- kuvat tyylillä, tunteella ja taidolla – taatusti luotettavasti, hyvällä maulla. Kuvauspaikka voidaan valita toiveidesi mukaisesti ja halutessasi tulen vaikka kotiisi kuvaamaan.

Kysy tarjous erikseen koko illan kestävistä kuvauksista ja pyydä vaikka kumppanisi mukaan – vaatteilla tai ilman! Tehdään illastanne muistorikas. Kysy tarjous!

Boudoir -kuvat alk. 260 €

Valokuvauksen kesto n. 2 tuntia
1 henkilö
Valokuvista saatte valita 12 parasta jälkikäsiteltäväksi (lisäkuvat 20 € kpl)

Kuvaoriginaalit saatte sähköisesti jpg formaatissa. Asiakas saa jokaisesta valitusta kuvasta 3 versiota: värillisen, mustavalkoisen sekä sepian-/vintagesävyisen.
Kuvilla on täysi teettämisoikeus. Hinnat sisältävät matkakulut Lohjalla.
Hinnat sisältävät alv 24 %.