Mainontaa luovuudella ja ammattitaidolla

Luova toimisto MiljART - graafista suunnittelua, mainontaa sekä markkinointiviestintää luovuudella ja rautaisella ammattitaidolla. Tarjoan yli 20 vuoden kokemuksella monipuolista visuaalista osaamista sekä näyttäviä toteutuksia. Tehdään yhdessä viestistäsi huomiota herättävä ja tehokas kokonaisuus. Kun etsit samassa paketissa visuaalista moniosaamista, monivuotista kokemusta sekä syvää asiakasymmärrystä, anna MiljARTin auttaa!

Huom! Valokuvauspalvelut ovat valitettavasti jäissä polven nivelrikon vuoksi. Polvileikkauksen jälkeen annetaan jälleen kameran laulaa!

Milja Viljamaa | AD, kuvittaja, taiteilija

MiljARTin takaa löytyy taiteellinen, persoonallinen moniosaaja sekä erittäin yhteistyökykyinen luovan alan ammattilainen Milja Viljamaa. – Graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, yritysgrafiikka, brändin luominen, kuvituksetseinämaalaukset, messuosastot, teippaukset, some, verkkoviestintä... Nämä ovat luoneet vankan pohjan luovalle osaamiselleni, Milja kertoo. Lue Miljasta lisää tästä linkistä!

Olen ennenkaikkea visualisti ja suurimmat asiakkaani antavat huikeat mahdollisuudet toteuttaa näyttäviä kamppanjoita alusta loppuun: 
Suomen Voimisteluliiton erilaiset tapahtumat ja projektit urheilun ja tapahtumien saralla.

”Yhteistyö MiljARTin kanssa on joustavaa ja lopputulokset ovat kerta toisen jälkeen näyttävää, visuaalista ilottelua.” Sanna Yli-Patola, markkinointipäällikkö, Suomen Voimisteluliitto

Lohjan kaupunki: Lohja 700-juhlavuoden logo sekä graafinen ilme, Asuntomessut Lohjalla 2021, Tytyrin Elämyskaivos, Lohjan teatteri, Lohjan museo sekä matkailupalvelukeskus.

"Olemme toteuttaneet useita graafisia yhteistyöprojekteja MiljARTin kanssa. Milja on rempseä ja ystävällinen yhteistyökumppani, jonka työn jälki on viimeisteltyä ja aikataulut pitävät niinkuin on sovittu.” Minna Ermala, matkailupäällikkö, Lohjan kaupunki.

Skrollaa sivua alaspäin ja anna työnäytteiden kertoa!