Taidemaalaus on intohimoni

Rakastan maalaamista ja kuvittamista – yrityksille ja yksityisille, työpaikoille ja koteihin. Ainutlaatuinen grafiikka ja käsinmaalattu kuvataide ovat omiaan herättämään muistot rakkaasta lemmikistä henkiin, kertomaan yrityksen tarinaa, tai tuomaan iloa arkeen seinämaalausten, muotokuvien tai karikatyyrien muodossa. Taiteilija Milja Viljamaan kuvittamia tilaustöitä on toteutettu niin CrossFit -saliin kuntoilijoita motivoimaan, merkkipäivän sankareita juhlistamaan, koteja koristamaan kuin ihmiskehon anatomiaakin havainnollistamaan.

Taiteilija Milja Viljamaalla sekä tatuointitaiteilija Emma Sikasella on yhteisnäyttely Sielun Peili Lohjan Teatterin kahviossa! Hiomaton Timantti -musikaalin yhteydessä oleva taidenäyttely tarjoaa hehkeää naiskauneutta, tunteiden kirjoa sekä värien hehkua. Marilynin elämästä ei dramatiikkaa puuttunut, kuten ei tästäkään taidenäyttelystä. Avajaiset ovat keskiviikkona 30.10.2019 klo 18.00. OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT! 

”Täydet viisi tähteä. Jokaikinen taideteos, oli sitten taulu tai valokuvauskeikka, ollut juuri sellainen mitä toivottukin. Loistava, multitalentti RokkiMimmi, suosittelen!!!” Elina. K

Facebook