Taidemaalaus on intohimoni

Rakastan maalaamista ja kuvittamista – yrityksille ja yksityisille, työpaikoille ja koteihin. Ainutlaatuiset kuvitukset ja käsinmaalatut teokset ovat omiaan herättämään muistot rakkaasta lemmikistä henkiin, kertomaan yrityksen tarinaa, tai tuomaan iloa arkeen seinämaalausten, muotokuvien tai karikatyyrien muodossa.

Milja Viljamaan kuvittamia tilaustöitä on toteutettu niin CrossFit -saliin kuntoilijoita motivoimaan, merkkipäivän sankareita juhlistamaan, koteja koristamaan kuin ihmiskehon anatomiaakin havainnollistamaan.

Ilahduta itseäsi tai lähimmäistäsi ainutlaatuisella lahjalla! Taiteilija Milja Viljamaan tauluista löytyy usein tummanpuhuvia voimaeläimiä sekä herkkiä, mutta kiihkeitäkin naishahmoja. Oheisesta linkistä löytyvät vapaana olevat teokset > Voit myös kertoa, millaista tunnelmaa sinä haluaisit taulun viestivän ja tilata unelmiesi teoksen!

”Täydet viisi tähteä. Jokaikinen taideteos, oli sitten taulu tai valokuvauskeikka, ollut juuri sellainen mitä toivottukin. Loistava, multitalentti RokkiMimmi, suosittelen!!!” Elina. K

Facebook